A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Newcastle Unitednél óriási változások jönnek majd a nyári átigazolási időszakban. Az angol csapat 11 játékosától elbúcsúzik, köztük olyanoktól is, akik régóta szolgálták a klubot.

11 játékosát elengedi a Newcastle United

A Premier League egyik leggazdagabb csapata, a szaúdi tulajdonban lévő Newcastle United ebben az idényben a Bajnokok Ligájában szerepelhetett - a PSG, a Dortmund és a Milan mellé került a halálcsoportba, melyet nem élt túl. A szezon végén az angol együttes azonban csak a 7. helyen végzett a Premier League-ben, így ezúttal lemaradt az európai kupaindulásról. A csapat háza táján óriási változások jönnek, többek között a tapasztalt Paul Dummett, Matt Ritchie párostól is megszabadulnak a nyáron. A két rutinos játékos együtt közel 450 mérkőzésen lépett pályára az együttesben, Dummett már 9 éves kora óta szolgálta a klubot.

A Liverpool korábbi kapusának, a 2018-as, Real Madrid elleni BL-döntőben két potyagólt is beszedő Loris Kariusnak sincs maradása, a német futballistának mindössze 18 hónap után mutat ajtót a Newcastle. 

A 30 éves játékos tavaly debütált a Manchester United ellen elveszített angol Ligakupa-döntőben, a mostani idényben pedig csupán az Arsenal elleni 4-1-es bajnoki verség idején állhatott a kapuba. 

Rajtuk kívül a 32 éves középpályás, Jeff Hendrick, valamint több fiatal játékos, név szerint, Kell Watts, Matty Bondswell, Kyle Crossley, Amadou Diallo, Jordan Hackett, Michael Ndiweni és Jude Smith is kénytelen elhagyni a csapatot.

Hatalmas köszönet azoknak a játékosoknak, akik idén nyáron távoznak a klubtól. Mindannyian, a maguk módján sokat tettek a csapatért, 

és tudom, hogy a szurkolóink is sok sikert kívánnak nekik pályafutásuk következő állomásához" - mondta a Newcastle edzője, Eddie Howe.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!