A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Vasárnap este kilenc órától a magyar labdarúgó-válogatott a skót csapattal játszik sorsdöntő Eb-mérkőzést a Stuttgartban. A találkozó előtt a magyar szurkolók ismét együtt vonulnak majd a Mercedes-Benz Arénához. A mieink délután négy előtt kezdtek gyülekezni a Mittlerer Schlossgartenben, ahol már az indulás előtt óriási hangulatot csináltak.

Kiküldött munkatársunk helyszíni jelentése a 17. férfi labdarúgó Európa-bajnokságról, Németországból.

A magyar szurkolók már a mérkőzés délelőttjén ellepték Stuttgart városát, így kijelenthető, hogy az eddigi két vereség ellenére remek a hangulat a táborban. A mieink órák óta gyülekeznek a vonulás helyszínén, a Mittlerer Schlossgartenben, ami hatalmas zöld terület. 

Körülbelül 15 ezer magyar szurkoló van a helyszínen, aki folyamatosan énekelnek, iszogatnak, délután öt órától pedig a neves lemezlovas, Náksi Attila ütemeire kezdték bulizni. 

A magyar szurkolók készen állnak a vonulásra
Fotó: Kibédi Péter

A magyar táborban remek a hangulat, már a vonulás előtt felgyulladtak a piros és a zöld görögtüzek

A magyar szurkolók hamarosan indulnak a stadionhoz ugyanazon az útvonalon, amelyen a németek elleni meccs előtt is vonultak.

A mieinkkel egy időben egyébként rengeteg skót szurkoló indult meg a város felé. Skóciában arról cikkeznek, hogy Stuttgart megbénulhat a magyar–skót meccs miatt. Állítólag százezer skót szurkoló indult meg a város felé, noha a stadionban hivatalosan csak mintegy tízezer jegyet osztottak ki az ország drukkerei között. 

17.30-tól az Origo Sport Facebook oldalán élőben közvetítjük a magyar szurkolók szervezett vonulását. 21.00-tól pedig a Magyarország-Skócia meccset is.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!