Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap este sorsdöntő Eb-meccset játszik Skócia ellen a továbbjutásért. A stuttgarti találkozó előtt a magyar szurkolók fontos üzenetet küldtek a helyszínről a skót drukkereknek.

A magyar válogatott vasárnap este játssza utolsó csoportkörös meccsét a németországi Európa-bajnokságon. Szoboszlai Dominikék Skócia ellen lépnek pályára 21 órától Stuttgartban, a tét pedig a továbbjutás, amelyre mindkét együttesnek megvan még az esélye. Mindkét csapat csakis győzelemmel léphet tovább a nyolcaddöntőbe, ebből a szempontból a skótok vannak minimális előnyben, mert egy pontot már szereztek az előző két meccsükön.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group A Germany v Hungary
Szoboszlai Dominikék vasárnap este sorsdöntő meccset játszanak Skócia ellen
Fotó: AFP/Lluis Gene

A magyar szurkolók fantasztikus üzenetet küldtek a skótoknak

A skótok nagyképűek és elbizakodottak, ugyanakkor rettegnek is, mert még egyetlen világversenyen sem tudtak bejutni az egyenes kieséses szakaszba. A magyar szurkolók zseniális humorról tettek tanúbizonyságot, a közösségi médiában az egyikük egy fantasztikus képet osztott meg, melyben az üzenet rávilágít a két nemzet tradicionális italának különbségeire, miszerint a magyar pálinka verhetetlen.

"A pálinka jobb, mint a whisky" 

- üzenték a magyar szurkolók a skót drukkereknek.

Ezek után bízunk benne, hogy a pályán a magyar csapat is jobb lesz a skótnál, és Marco Rossi együttese egy szép győzelemmel továbbjut a csoportjából.

A magyar válogatott várható kezdőcsapata Skócia ellen:
Gulácsi - Botka, Orbán, Dárdai - Bolla, Schäfer, Styles, Kerkez - Sallai, Szoboszlai - Varga B.

A csaknem 55 ezer néző befogadására alkalmas stuttgarti MHP Arénában az argentin Facundo Tello sípjelére vasárnap 21 órakor kezdődik a sorsdöntő skót-magyar csoportmérkőzés.

 

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Mindent egy helyen az Eb-ről