Vágólapra másolva!
Edin Terzic csütörtökön lemondott az előző idényben Bajnokok Ligája-döntős Borussia Dortmund labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról.

A klub honlapjának tájékoztatása szerint a 41 éves szakvezető azt kérte, hogy azonnali hatállyal bontsák fel a szerződését, a vezetőség pedig a megbeszélések után eleget tett ennek.

Edin Terzic
Kilenc év után távozik a BL-döntős Borussia Dortmund vezetőedzője
Fotó: AFP

Lemondott a BL-döntős sztáredző

Terzic elmondta, óriási megtiszteltetés volt számára Német Kupát nyerni 2021-ben a Borussiával, idén pedig eljutni a BL döntőjébe, de a londoni finálét követően találkozót kért a vezetőktől, mert úgy érezte, hogy a klub új korszakának új vezetőedzővel kell kezdődnie - írja az MTI.

Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom az elmúlt hetekben, de az intenzív megbeszélések után az alapvető érzéseim nem változtak"

 - szögezte le.

Terzic kilenc év után távozik Dortmundból, vezetőedzőként az utolsó majd két és fél esztendőben tevékenykedett, korábban volt utánpótlásedző és technikai igazgató is.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről