Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A feröeri labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában a KÍ Klaksvík hazai pályán 4-2-re legyőzte a Tórshavn csapatát. A találkozó hőse a KÍ Klaksvík középpályása, Árni Frederiksberg volt, aki a saját térfeléről lőtt óriási gólt a Tórshavn ellen.

A második félidő 60. percében 1-1-es állásnál lőtt csodagólt a Klaksvík. A Tórshavn játékosai passzolgattak az ellenfél térfelén, majd egy rossz átadásra Árni Frederiksberg lecsapott, és saját térfeléről gondolkodás nélkül az ellenfél kapujába bombázott. 

A 32 éves középpályásra a magyar szurkolók is élénken emlékezhetnek. Tavaly nyáron a feröeri csapat búcsúztatta a magyar bajnok Ferencvárost a Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójában. Akkor a gólnélküli első meccset követően a KÍ Klaksvík 3-0-ra nyert a Groupama Arénában, Frederiksberg azon a meccsen két góllal és egy gólpasszal járult hozzá a feröeri együttes csodájához. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről