Vágólapra másolva!
Vannak szabálytalanságok, durva szabálytalanságok és értelmezhetetlen szabálytalanságok. Ez utóbbiak közé tartozik az, amit a ciprusi Paphos focistája követett ez Elfsborg játékosával szemben az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában.

A svéd Elfsborg a 3-0-s hazai győzelem után nyugodtan utazhatott a ciprusi visszavágóra, ahol a 15. percben még tovább nőttek az esélyei, miután a hazai csapat 10 főre fogyatkozott. A hazaiak zöld-foki játékosa, Joao Correia ugyanis negyedóra elteltével piros lapot kapott, miután elképesztő brutalitással taposta meg a vendégek koszovói szélsőjét, Arber Zenelit.

Correia biztosra ment: előbb fellökte Zenelit, majd estében hasba rúgta, és a biztonság kedvéért a lengőbordáit és a nemiszervét is megtaposta. Az egyértelműnek tűnő eset végén az izraeli Leibovitz játékvezető hosszas videozás után végül felmutatta a piros lapot.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.