Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország
Vágólapra másolva!
Elképesztő zavart keltett a labdarúgó-Európa-bajnokság negyeddöntőjére készülő angol válogatott szabadnapja, ugyanis a németországi Erfurt repülőterén egymás után hat járat szállt le kedden. A focistákhoz megérkeztek a WAG-ok, azaz az angol játékosok feleségei és barátnői, a játékosok ráadásul ki is merészkedhettek a városba, de hamar felismerték őket. A Real Madrid sztárjának, Jude Bellinghamnek a rendőrség segítségét is kérnie kellett.

Hat magánrepülő szállt le a németországi erfurti repülőtéren. Az angol lapok szerint az utasok a labdarúgó-Európa-bajnokságon szereplő angol játékosok feleségei és barátnői - írja a Dagbaldet.

angol válogatott
Sorra érkeztek az angol focistafeleségek
Fotó: Daily Mail 

Nagy zavart okozott az angol fociválogatott szabadnapja

A Svájc elleni negyeddöntőre (szombat, 18.00) készülő focistáknak tegnap szabadnapja volt, ezt az időt pedig családlátogatásra használták a sztárok.  A The Times szerint nem ez volt az egyetlen meglepetés.

"Az angol játékosok jutalmat kaptak, mert a nyolcaddöntőben legyőzték Szlovákiát. Ed Sheeran is zenélt nekik" – írja az újság.

Mark Large volt az egyike volt azoknak a fotósoknak, akik tegnap hat repülőgépet kaptak lencsevégre a feleségekkel, barátnőkkel és gyerekekkel Erfurtban.

Az angol média - köztük a Daily Mail - szerint a gépek Düsseldorfból, Birminghamből, Liverpoolból és Dortmundból érkeztek.

Magángépek érkeztek Erfurtba
Fotó: Mark Large / NTB

A beszámolók szerint Chelsea játékosának, Conor Gallaghernek a barátnője, Aine May Kennedy ír modell és táncosnő például a Jill Sander luxusmárka táskájával jelent meg. A repülőtérről a családtagokat az angolok blankenhaini edzőtáborába vitték.

"A családokat a válogatott luxustáborába vitték. Öt órát voltak ott a játékosokkal. A meghívottak egyike Ed Sheeran énekes volt. Gitárjával szórakoztatta a játékosokat és a családtagokat – írta az Aftonbladet svéd lap.

Ed Sheeran
Ed Sheeran szórakoztatta az angol focistákat
Fotó: ESPN

Néhány játékos először merészkedett be Erfurt központjába. Egy étteremben ettek, és felfedezték a régi utcákat.

 Jude Bellinghamék - a Real sztárja olasz étteremben evett a szüleivel - a családjukkal szerették volna jól érezniük magukat a szabadnapjukon, nem kellett sok idő, hogy megjelenjenek az emberek, és könyörögjenek egy-egy fényképért.

Jude Bellingham
Jude Bellingham nem tudta élvezni a családjával töltött időt
Fotó: NTB

A Real Madrid játékosát jól ismerik Németországban, nem utolsósorban a Borussia Dortmundban eltöltött múltja miatt, így nagyon sokan tolongtak körülötte és szelfiket kértek. Végül a tömeg akkora lett, hogy Bellinghamnek segítséget kellett kérnie a rendőrségtől.

Erik Peters, a Bild szerkesztője egy videót is közzétett, amely a Bellingham-káoszt mutatja be.

Az angol játékosok szerda délelőtt már ismét edzettek. "Kicsit hideg van Németországban. A játékosok közül többen rövidnadrág helyett melegítőnadrágot viseltek - írta a BBC.

Az angol válogatott szombaton 18 órától Svájc ellen lép pályára Düsseldorfban a labdarúgó-Európa-bajnokság negyeddöntőjében. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Mindent egy helyen az Eb-ről