Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében Jude Bellingham 95. percben lőtt csodagóljával egyenlített Szlovákia ellen, majd a ráadásban megfordította a meccset. Az angol szurkolók közül már többen is otthagyták a mérkőzést, de a Real Madrid klasszisának gólja után vissza akartak jutni a stadionba.

Az angol labdarúgó-válogatott sokáig csak szenvedett Szlovákia ellen az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. Gareth Southgate csapata már az első félidőben hátrányba került és egészen a 94. percig úgy tűnt, kiesik a kontinenstornáról. Ekkor azonban Jude Bellingham megvillant, és az angol bedobás után továbbcsúsztatott labdát zseniális mozdulattal ollózta a szlovákok kapujába.

Eb 2024, angol válogatott, Jude Bellingham, gól, Szlovákia, Anglia, nyolcaddöntő, ollózás
Jude Bellingham az Eb legszebb góljával egyenlített Szlovákia ellen
Fotó: AFP (Photo by KENZO TRIBOUILLARD / AFP)

Az angol szurkolók egy része nagyon csalódott volt a csapat gyenge játékát látva, többen is otthagyták a meccset a hosszabbításban és kijöttek a stadionból. 

Bánhatták, hogy így döntöttek, mert lemaradtak az Eb eddigi legszebb góljáról, amiről már csak az óriási hangrobbanásból értesültek. 

A drukkerek ezt követően próbáltak visszajutni az arénába, hogy legalább a kétszer 15 perces ráadást élőben láthassák. 

Az angolok számára a hosszabbítás is jól alakult, Harry Kane már az elején gólt szerzett, így Anglia fordított Szlovákia ellen és 2-1-es sikerrel lépett tovább a legjobb nyolc közé, ahol majd Svájc lesz az ellenfele.

Kapcsolódó cikkek 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről