A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
19:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Chelsea meglepetésre csak 2-2-es döntetlent játszott felkészülési mérkőzésen az elmúlt szezon végén a harmadosztályba jutott Wrexham AFC ellen a kaliforniai Santa Clarában található Levi's Stadionban rendezett felkészülési mérkőzésen. A meccs nem elsősorban a gólok miatt, sokkal inkább azért marad emlékezetes, mert már a harmadik percben egymásnak estek a játékosok.

Ami a meccset illeti, a Chelsea Nkunku révén szerzett vezetést a 35. percben, erre az 58. percben Bolton válaszolt. 

Chelsea, Wrexham
Tömegjelenetekkel indult Chelsea-Wrexham barátságos meccs
Fotó: X

Meglepetésre Marriott találtával a Wrexham - amely a hollywoodi filmsztár, Ryan Reynolds, illetve kollégája és befektetőtársa, Rob McElhenney tulajdonában van - a vezetést is megszerezte, ám nyolc perccel a találkozó vége előtt Ugochukwu egyenlíteni tudott. Újabb gól már nem esett, így 2-2-es döntetlen született a találkozón.

Már a 2. perc után egymásnak estek a játékosok

Ám nem elsősorban az eredmény miatt marad emlékezetes a meccs, amely hihetetlenül paprikás hangulatban kezdődött. Barátságos találkozón ugyanis ritkán fordul elő, hogy már a 3. percben balhé legyen a pályán, az Egyesült Államokban rendezett meccsen mégis ez történt:

Levi Colwill ugyanis heves csatába keveredett a wrexhami James McCleannel, néhány pillanattal azt követően, hogy elkezdődött a kaliforniai barátságos mérkőzés, amely elindította a Chelsea amerikai turnéját.

A Chelsea védője az egykori ír válogatott játékos

egy elsőre ártatlannak tűnő szerelési kísérlet után - McClean késett egy ütemet - akaszkodott össze, majd a PL-sztár a nyakánál fogva megragadta az ellenfelét, tömegverekedést kirobbantva ki a Levi's Stadionban.

 A játékvezető végül egyik játékosnak sem adott lapot az eset után.

Az 1864-ben alapított Wrexham egyébként 2005 óta először tér vissza a harmadosztályba, de a tulajdonosok már sokkal többről, a Premier League-szereplésről álmodnak. Bár egy felkészülési mérkőzésből lehetetlen messzemenő következtetéseket levonni, úgy néz ki, hamarosan nem csak álom lesz a PL a Ryan Reynoldséknak.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!