Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország
Vágólapra másolva!
A német televíziós műsorvezető, Klaas Heufer-Umlauf roppant kínos helyzetbe hozta magát, miután a házigazda német válogatott Svájc ellen kiharcolta a csoportgyőzelmet a labdarúgó Európa-bajnokságon.

Svájc és Németország is bejutott a labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe, a magyar érdekeltségű A kvartett harmadik fordulójában pedig éppen egymás ellen vívták az utolsó csoportmérkőzésüket. Azon a találkozón a házigazda német válogatott a hosszabbításban pontot mentve 1-1-es döntetlent ért el, ezzel pedig bebiztosította a csoportgyőzelmét.

firo : 29.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Round of 16, 1/8 Final, M37, Match 37, GER, Germany - DEN, Denmark
A házigazda német válogatott már negyeddöntős az Eb-n
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Hülyét csinált magából a műsorvezető a németek meccse után

A játékosok és a szakmai stáb tagjai a szurkolókkal és a szeretteikkel ünnepelték a továbbjutást. A német televíziós műsorvezető, Klaas Heufer-Umlauf is a frankfurti stadionban nézte a meccset, a lefújás után viszont rendkívül kínos helyzetbe hozta magát. A kamerák ugyanis rögzítették, ahogy a németek szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann a lefújás után örömittasan a szurkolók felé sétált, hogy együtt ünnepeljenek. 

A Bild beszámolója szerint a német szakember első sorban a lelátón helyet foglaló bátyját akarta üdvözölni, ám Heufer-Umlauf úgy gondolta, hogy Nagelsmann miatta ment oda, így széles mosollyal az arcán kezet nyújtott az edzőnek.

Euro 2024: Switzerland - Germany
Klaas Heufer-Umlauf és a németek legendája, Toni Kroos
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Nagelsmann udvariasan kezet rázott a műsorvezetővel, aki igyekezett volna beszélgetést kezdeményezni, és vélhetően nem vette észre, hogy mögötte áll az edző testvére, André. A 36 éves trénert viszont láthatóan nem érdekelte túlságosan Heufer-Umlauf, akit egy határozott mozdulattal félretolt, majd átölelte a testvérét.

A színészként és énekesként is ismert celeb gyorsan háttérbe szorult, és egy nagyot kortyolt a poharából, miközben jól láthatóan majd elsüllyedt szégyenében.

A kínos jelenetről készült videó hamar elterjedt a közösségi médiában, és a felvételt látva még a teniszlegenda, Boris Becker is nevetésben tört ki.

Nem tudom, láttam-e már valaha annál kellemetlenebb pillanatot, minthogy Klaas Heufer-Umlauf azt hitte, Julian Nagelsmann miatta ment oda a lelátóhoz"

 – írta egy szurkoló az X-en.

A nyolcaddöntőben a dánokat botrányos meccsen kiejtő házigazda német válogatott pénteken a nyolc között Spanyolországgal találkozik Stuttgartban.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről