Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-válogatott sztárja, Robert Andrich új külsővel lepte meg a csapattársait és a szurkolókat, ugyanis rózsaszín hajjal jelent meg a csütörtöki edzésen.

A házigazda német válogatott csütörtökön a herzogenaurachi edzőközpontban megtartotta utolsó edzését a spanyolok elleni negyeddöntő előtt, de a legnagyobb beszédtémát Robert Andrich szolgáltatta, aki extravagáns megjelenéssel sokkolta a társakat, ugyanis rózsaszínre festette a haját. 

A Bayer Leverkusennel idén bajnoki címet és német kupát nyert védő az Eb ideje alatt nem először változtatta meg a hajszínét, hiszen a Dánia elleni nyolcaddöntőn hidrogén szőke fizimiskával keltett feltűnést, a csoportmeccsek során - többek között a magyar válogatott ellen is - pedig még barna frizurával játszott.

Régóta gondolkodtam azon, hogy kipróbálok egy új színt. A családom, a barátaim, és persze azok, akik már egy ideje követnek engem a közösségi médiában, ezen biztosan nem lepődnek meg”

 – mondta a péntek esti meccs előtti sajtótájékoztatón.

firo : 29.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Round of 16, 1/8 Final, M37, Match 37, GER, Germany - DEN, Denmark
Robert Andrich Dánia ellen még szőkén lépett pályára
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A Bild szerint Andrich hajfestése egyfajta talizmán lehet a németek számára, ugyanis a dánok elleni botrányos meccsen két vitatható bírói ítélet döntött a házigazda javára, így most is abban reménykednek, hogy az új hajszín ismét szerencsét fog hozni.

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről