Vágólapra másolva!
A spanyol válogatottal Európa-bajnoki címet nyerő Dani Olmót rengeteg sztárcsapat szeretné megszerezni ezen a nyáron. Az RB Leipzig futbllistája iránt a Barcelona, az Atlético Madrid és a Manchester City is élénken érdeklődik.

Dani Olmo fantasztikusan futballozott a németországi Európa-bajnokságon, a végső győztes spanyol válogatottat három góllal és két gólpasszal segítette a tornán. A spanyolok Eb-győzelme után az RB Leipzig játékosa iránt hatalmas lett az érdeklődés, rengeteg európai topklub felfigyelt a 26 éves támadó középpályásra. A Barcelona különböző korosztályos csapataiban is megfordult játékost szívesen szerződtetné a katalán óriás, de nem Hansi Flick csapata számít a legesélyesebbnek Olmo megszerzésére.

Spain v England: Final - UEFA EURO 2024
Dani Olmo (balra) az Eb-győztes spanyol válogatott legjobbja volt a németországi kontinenstornán
Fotó: NurPhoto via AFP

A Barcelona az anyagi gondjai miatt nem biztos, hogy megengedheti magának Olmo leigazolását, ráadásul Pep Guardiola is kiszemelte magának a 26 éves klasszist, akiben Kevin De Bruyne utódját látja. 

Állítólag az Atlético Madrid minden követ megmozgatna a focista megszerzéséért, akinek a kivásárlási ára 60 millió euró, 

ám ez hamarosan lejár, ezért ha sokat várnak az érdeklődők, minden bizonnyal többet kell majd fizetniük érte.

A hírek szerint Olmo olyan csapatba szeretne igazolni, ahol van esélye trófeákat nyerni, ez alapján pedig a Manchester City lehet ideális, bár Guardiola együttese hemzseg a sztároktól, tehát nem biztos, hogy a spanyol játékos be tudna férni a kedzőbe. A magyar válogatott Gulácsi Péter és Willi Orbán lipcsei klubtársa nem zárkózik el a hazatérés elől sem, így pedig az Atlético lehet a befutó, bár ez az átigazolási történet akár még el is húzódhat.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Mindent egy helyen az Eb-ről