Vágólapra másolva!
Az észt másodosztályú labdarúgó-bajnokság küzdelmeiről nem gyakran írunk, ám ezúttal érdemes kivételt tenni. az Esiliiga 18. fordulában rendezett Harju JK Laagri-Tallinna Kalev U21 (3-3) meccsen ugyanis ritkán látható gól esett. A vendégek játékosa, Onni Suutari ugyanis a középkezdésből talált a kapuba.

A 21 éves játékos a legutóbbi fordulóban a Tallinna Kalev második csapatában kapott lehetőséget a másodosztályban, méghozzá a Harju JK Laagri vendégeként. A fiatal focista bizonyította, hogy a jövőben akár az élvonalban is bártan számíthatnak majd rá, u

gyanis a 3-3-s döntetlent hozó találkozón kétszer is eredményes tudott lenni.

Onni Suutari
Onni Suutari élete gólját lőtte
Fotó: X

És ez még nem minden. Az összecsapás 52. percében ugyanis megszerezte a vezetést a hazai csapat (2-1), majd 

egy perccel később a találatot követő középkezdéshez Onni Suutari állt oda, aki ragyogóan vette észre, hogy a kapus kint áll a kapujából, azonnal a kapura lőtt, a labda pedig a kapufa segítségével a hálóban kötött ki.

Ezt követően a vendégek Laasner révén a vezetést is megszerezték, ám hiába játszottak emberelőnyben már a 44. perctől Must kiállítása miatt, a 92. percben Eerme egyenlíteni tudott. A Kalev U21-nek nagyon fájhat, hogy nem sikerült megtartani az előnyt, egyrészt mert a csapat az utolsó előtti helyen áll a tízcsapatos bajnokságban, másrészt az éllovas Harju ellen jöhetett volna össze a nagy bravúr. 


 

Mindent egy helyen az Eb-ről