A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Az Aston Villa labdarúgócsapata szenzációs videóban mutatta be a 2024/2025-es szezon hazai mezét. A klipben feltűnik a Black Sabbath zenekar legendás énekese, Ozzy Osbourne, valamint az együttes basszusgitárosa, Geezer Butler is.

A Grammy-díjas angol rocklegenda, Ozzy Osbourne, és az egykori Black Sabbath metálzenekar basszusgitárosa, Geezer Butler voltak a szenzációs videó sztárjai, amelyben az Aston Villa bemutatta az új mezét. A két 75 éves zenész a csapat stadionja, a birminghami Villa Park közelében nőtt fel, és már évtizedek óta szurkolnak a Premier League-klubnak.

A klipben a háttérzenét a Black Sabbath 1970-es megaslágere, a Paranoid szolgáltatja, a videóban a csapat vezetőedzője, Unai Emery, valamint világbajnok argentin kapusa, Emiliano Martinez is feltűnik.

A szurkolókat teljesen lenyűgözte a különleges videó, az interneten záporoztak a dicsérő kommentek. Íme, néhány közülük:

  • "Na, ez ám a tartalom!"
  • "Ez baromi jó! A legjobb promó, amit valaha láthattunk. Fantasztikus."
  • "Hihetetlen! Egyenesen lenyűgöző!"

Az Aston Villa a 2023/2024-es idényben a Premier League negyedik helyén végzett, ezzel bejutott a Bajnokok Ligája főtáblájára.

Kapcsolódó cikkek

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!