Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia
Vágólapra másolva!
Ádám Martin, a dél-koreai Ulszan Hyundai magyar válogatott támadója minden bizonnyal távozik csapatától, miután beszédes videót töltött fel a közösségi oldalára. Ezzel egy időben a magyar sportsajtóban elterjed a hír, miszerint a 29 éves támadó már Magyarországon tartózkodik és a Debrecen csapatával tárgyal. Makray Balázs, a DVSC cégvezetője a Magyar Nemzetnek elárulta, hogy a klubnál döbbenten olvasták a híreket a magyar válogatott focista esetleges leigazolásáról.

Ádám Martin távozását saját klubja még nem jelentette be hivatalosan, de szinte biztosan távozik, a helyére pedig egy brazil játékos, Yago Cariello érkezik. A korábbi NB I-es gólkirály csütörtökön a közösségi oldalára feltöltött egy éttermi videót, amelyhez azt írta, hogy az utolsó vacsora, erről pedig arra lehet következtetni, hogy távozik Dél-Koreából. 

Ádám Martin utolsó vacsorája Dél-Koreában
Fotó: adam.martin66@instagram

Csütörtökön aztán a Nemzeti Sport saját információja alapján arról számolt be, hogy a városban látták a válogatott csatárt és menedzserét, akik a DVSC-vel tárgyalhatnak. Az ügyet az Index görgette tovább, amely ugyancsak saját forrására hivatkozva azt írta, hogy Ádám a Debrecen legjobban kereső játékosa lehet a válogatottsági rekorder klublegenda, Dzsudzsák Balázs elé kerülve a sorban. 

Mindebből semmi sem igaz, árulta el a Magyar Nemzetnek Makray Balázs, a DVSC cégvezetője.

Makray elmondta, döbbenten olvasták az Ádám Martin Debrecenbe igazolásáról szóló híreket, ugyanis nem tárgyaltak a 25-szörös válogatott támadóval, akinek még csak tervben sem volt a szerződtetése. Mint mondta, furcsállja, hogyan kaphattak szárnyra ezek a hírek anélkül, hogy a klubot bárki is megkérdezte volna erről. 

Makray hangsúlyozta, hogy a DVSC középcsatárként továbbra is a saját nevelésű játékosára, a 23 éves Bárány Donátra épít, aki az előző idényt nyolc góllal zárta az NB I-ben, emiatt sem jöhetett szóba Ádám Martin leigazolása.

GER, EURO UEFA 2024, Group A, Germany vs Hungary
Úgy tűnik, Ádám Martin nem lesz a Loki játékosa
Fotó: Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP

Közben a Magyar Nemzet rábukkant arra a szurkolói bejegyzésre is, amely arról szól, hogy trolltámadás történt az Ádám Martin-ügyben, amelynek felült a sajtó. A debreceni futballcsapat szurkolói oldala, a Lokomotivblog.hu közölte a kifotózott képernyőképet, amelyen egy beszélgetés olvasható, miszerint csak vicceltek azzal, hogy a 29 éves csatárt Debrecenben látták, majd erről, ezt tényként közlő cikkek születtek. Íme:

Úgy tűnik, kacsa volt Ádám Martin debreceni szerződtetése
Fotó: lokomotivblog.hu

Ádám Martin menedzsere, Papp Gábor egyébként kedden cáfolta azokat a híreket a Nemzeti Sportnak, hogy a játékos szerződést bontott a koreai klubjával, és azt mondta, még az sem biztos, hogy ez be fog következni, egyeztetések zajlanak. Egyelőre tehát nem tudni, mi lesz a válogatott csatár sorsa, de vélhetően távozni fog, amiről a csütörtöki utolsó vacsorás posztja is árulkodott. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

Mindent egy helyen az Eb-ről