A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
A kezdő sípszótól kezdve nyomasztó fölényben játszó Ferencváros pontosan negyedóra elteltével, Adama Traoré szenzációs fejesével szerezte meg a vezetést a The New Saints ellen, és végül meg sem állt 5-0-ig.

A Bajnokok Ligája második fordulójában, walesi The New Saints elleni első, a Groupama Arénában rendezett mérkőzésen a Fradi az első perctől kezdve szinte a kapujához szögezte a szemmel láthatóan igen szerény képességű riválist.

A 15. percben Marquinhos baloldali beadása Craig Daniels csúsztatott bele a labdába, ami pont jó lett Adama Traorénak, a Fradi csatára pedig gyönyörűen fejelte vissza a labdát a hosszú sarokba Connor Roberts kapus felett.

Ferencváros, Adama Traoré
Adama Traoré (középen) volt a meccs hőse a maga három góljával
Fotó: Polyák Attila Origo / Polyák Attila Origo 

Mindössze hat perc telt el, amikor egy remekül felpasszolt labdát Zachariassen készített le Pesicsnek, aki elől elkanalazták a labdát, de pont a kiváló ütemben érkező Traoré elé, aki higgadtan gurított a kapuba. 

A mali csatár két gyönyörű gólját ide kattintva tudja megnézni.

És itt még nem volt vége, mert két perc elteltével ismét Marquinhos húzott el a baloldalon, középre gurított, pont oda, ahol Zachariassen várta a labdát, a norvég közönségkedvenc pedig nem is hibázott - ezzel lett 3-0.

Adama Traoré az előző idény selejtezősorozatában is remekül játszott: a Shamrock Rovers és Hamrun Spartans elleni párharcban 1-1 gólt szerzett, míg a Zalgiris Vilniusnak mindkét meccsen kettőt rúgott.

Frissítés: A Fradi a szünet után sem lassított, Traoré az 54. percben megszerezte a harmadik gólját, a 62. percben pedig Marquinhos értékesített higgadtan egy büntetőt, ezzel már 5-0-ra vezetett a Fradi alig egy óra elteltével, és végül ilyen arányban is nyert.

Kapcsolódó cikk: 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!