Vágólapra másolva!
Az idegenbeli döntetlen után a szerdai visszavágón a Slovan Bratislava 3-2-re legyőzte a Midtjyllandot labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó fordulójában, ezzel története során először főtáblára jutott a BL-ben.

A Slovan már a 33. percben megszerezte a vezetést Marko Tolic révén, majd a Ferencváros ellen tizenegyest hibázó Aral Simsir tizenegyesből egyenlített, így a pozsonyi mérkőzésen az első félidő 1-1-es döntetlennel zárult. Az előző körben a Fradit kiejtő dán csapat aztán a szünet után vezetést szerzett. A szlovák csapat a hajrában két távoli lövéssel fordított: előbb Marko Tolic szerezte meg a második gólját, majd Tigran Barseghyan lőtt pontosan jobb alsóba a tizenhatoson kívülről. A hátralévő időben a dánoknak már nem jött össze az egyenlítés, így a Slovan 4-3-as összesítéssel jutott a BL-főtáblára.

Midtjylland
Összeomlott a hajrában a Midtjylland, a Slovan Bratislava jutott főtáblára a BL-ben
Fotó: AFP

A Crvena zvezda is otthon fordította a maga javára a norvég Bodö/Glimt elleni párharcot, a Lille pedig úgy jutott tovább, hogy szűk vereséget szenvedett a Slavia Praha vendégeként - írja az MTI.

A párharcok vesztesei az Európa-ligában folytatják szereplésüket.

Bajnokok Ligája, selejtező, 4. (utolsó) forduló, visszavágók:
Slovan Bratislava (szlovák)-Midtjylland (dán) 3-2 (1-1)
Továbbjutott: a Slovan Bratislava 4-3-as összesítéssel.
Crvena zvezda (szerb)-Bodö/Glimt (norvég) 2-0 (1-0)
Tj.: a Crvena zvezda 3-2-es összesítéssel.
Slavia Praha (cseh)-Lille (francia) 2-1 (1-0)
Tj.: a Lille 3-2-es összesítéssel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!