Vágólapra másolva!
A Ferencváros korábbi focistája, Tokmac Nguen a Konferencia-liga rájátszásának első mérkőzésén győztes találatot szerzett, majd ezt követően beszólt a szlovénok provokáló edzőjének.

Tokmac Nguen - aki öt évet töltött a Fradiban - márciusban igazolt a svéd Djurgardenhez, a klubja a Konferencia-ligában vitézkedik, ahol már a rájátszásig jutott. 

SOCCER CONFERENCE LEAGUE DJURGARDEN-MARIBOR, Tokmac Nguen,
Tokmac Nguen visszaszólt a Maribor edzőjének 
Fotó: TT News Agency via AFP / TT News Agency via AFP/Magnus Lejhall

A Maribor elleni odavágón Tokmac góljával a svédek kerültek előnybe, a szlovénok vezetőedzője azonban így is beszólt a riválisnak - szúrta ki a Metropol.

"A mérkőzés még nyitott. Erősebb nyomásra számítottunk a Djurgarden játékosaitól és a szurkolóktól"

 – mondta Ante Simundza, amit a Csakfoci szemlézett. A szakember szavai Tokmachoz is eljutottak, aki azonnal visszaszólt a provokáló vezetőedzőnek.

"Meglepett, hogy idejöttek, és nem csináltak semmit. A Maribor egy nagy klub, és mi is azért küzdünk, hogy bejussunk a Konferencialigába, de nem volt egyetlen kapura lövésük sem. Ez sokat elmond"

- mondta Tokmac Nguen, aki április elején mutatkozott be a svéd élvonalban, ahol 13 perc játék alatt, csereként beállva duplázott a Häcken ellen.

Összesen 14 tétmérkőzésen eddig négy gólja és két gólpassza van. Hétszer volt kezdő, hétszer pedig csereként küldték pályára. A sérülékeny játékosnak azonban itt sincs szerencséje, eddig nyolc találkozót volt kénytelen kihagyni izomproblémák miatt, egyszer pedig kiállítás miatt nélkülözte a Djurgarden.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!