Vágólapra másolva!
Mint ismert, a hazai döntetlent követően csütörtökön hosszabbítás után 1-1-et játszott a Ferencváros a bosnyák Borac Banja Luka vendégeként, amelyet aztán tizenegyesekkel múlt felül a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének utolsó, negyedik fordulójában. A találkozó után a Fradi elnöke, Kubatov Gábor a közösségi oldalán értékelte a látottakat.

Ami a meccset illeti - részletesen ide kattintva olvashatnak róla -, az eseménytelen, helyzetek nélküli mérkőzés hosszabbításában a hazai csapat szerzett vezetést szögletből, majd Varga Barnabás büntetőből egyenlített. 

Fradi, Banja Luka
A Ferencváros játékosai a szurkolókkal ünnepelnek Banja Lukában az El-továbbjutás után
Fotó: MTI/EPA/Borislav Zdrnja

Az idegek csatájában végül a zöld-fehérek bizonyultak jobbnak, így a második számú európai kupasorozat főtábláján szerepelhetnek. Az FTC sorozatban hatodszor főtáblás, ebből negyedszer az Európa-ligában.

A továbbjutás ellenére az FTC elnöke, Kubatov Gábor nem volt maradéktalanul elégedett. Ahogy fogalmazott, "rengeteg munka vár még a Fradira".

"Megvan az Európa-liga főtábla. A sírból hoztuk vissza, rengeteg munka vár még ránk! Borec Banja Luka-FTC 1-1, tizenegyesekkel: 2-3" - írta az Instagram-oldalán a Ferencváros elnöke, Kubatov Gábor.

Az El sorsolását pénteken 13 órától tartják Monacóban, amiről természetesen az Origo is beszámol majd. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!