A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 3. fordulójában a Kecskemét hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen ellen, amely Ferenczi János kiállítása miatt 10 emberrel fejezte be a meccset.

A Kecskemét az első két meccsén nem tudott gólt szerezni, míg a Debrecen győzelemmel kezdte a szezont, igaz, csak egy mérkőzést játszott, mert a Fradi elleni rangadóját elhalasztották. A harmadik fordulóban találkozott egymással a két együttes, ez volt a 21. meccsük az NB I-ben. 

A DVSC kezdte jobban a mérkőzést, a 19. percben Domingues egy labdaszerzés után 21 méterről óriási bombagólt zúdított a jobb felső sarokba.

A 36. percben érkezett a legnagyobb hazai helyzet, Nikitcher 10 méteres lövése Lagatorról pattant a kapufára, onnan pedig az alapvonalon túlra. A félidő előtt aztán kiegyenlített a KTE, méghozzá egy hasonlóan nagy góllal. Szabó Alex tette le lövésre a labdát Vágónak, a csapatkapitány pedig 20 méterről hatalmas erővel lőtte ki a jobb felső sarkot. 

Az 62. percben nagy bajba került a Debrecen, mert Ferenczi előbb ellökte, majd megtaposta Májert, ezért a kiállítás sorsára jutott. 

A hajrában a Kecskemét nem tudta kihasználni és gólra váltani az emberelőnyt, csak helyzetekig jutott, így maradt az 1-1-es döntetlen. Szabó István együttese három meccs után továbbra is nyeretlen, a DVSC pedig 4 ponttal áll két mérkőzés után.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Kecskeméti TE-Debreceni VSC 1-1 (1-1)
Széktói Stadion, 3835 néző, v.: Csonka
gólszerzők: Vágó (45+2.), illetve Domingues (19.)
piros lap: Ferenczi (62.)

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!