A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
20:35VízilabdaHungary-USA
Vágólapra másolva!
Kedden este 19.15-től a magyar bajnok Ferencváros a dán bajnok Midtjylland otthonában lép pályára a labdarúgó Bajnokok Ligája 3. selejtezőjének odavágó mérkőzésén. Pascal Jansen, a Fradi edzője kijelölte kezdőcsapatát, amelyben négy támadó kapott helyet.

A Bajnokok Ligája selejtező előtt módosult a Fradi BL-kerete. Az Európa-bajnokságon súlyos arcsérülést szenvedő Varga Barnabás előbb bekerült a keretbe, így a szurkolók bizakodhattak, hogy egy speciális védőmaszkban vállalni tudja a játékot. 

Varga rehabilitációja ugyan jól halad, azonban még nincs olyan állapotban, hogy pályára tudjon lépni, így kikerült a BL-keretből, akárcsak a Kecskemét ellni bajnokin megsérült Owusu Kwabena. A helyükre két másik támadót, Fortune Bassey-t és Edgar Szevikjant jelölte a keretbe Pascal Janes vezetőedző. 

A kezdőben hiába keressük, nincs ott a Fradi korábbi közönségkedvenc játékosa, a brazil Marquinhos, aki három nappal ezelőtt az orosz Szpartak Moszkva csapatához igazolt. 

A Fradi kezdőcsapata: Dibusz - Makreckis, Cissé, Raul Gustavo, Ramírez - Rommens, Maiga - Traoré, Zachariassen, Kehinde – Pesics

POY_5076
A Ferencváros a dán bajnok Midtjylland otthonában lép pályára
Fotó: Polyák Attila - Origo

A BL-selejtező playoff köréért zajló párharc visszavágójár augusztus 13-án, kedden rendezik a Groupama Arénában. A továbbjutó már csak egyetlen párharc megnyerésére lesz a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájától, míg a vesztes átkerül az Európa-liga utolsó selejtezőkörébe. 

Már azt is kisorsolta hétfőn az UEFA, hogy a győztes a Slovan Bratislava (szlovák)–Apoel Nicosia (ciprusi) találkozó továbbjutója ellen játszik a BL-főtáblájáért, míg a vesztes a KI Klaksvik (feröeri)–Borac Banja Luka (bosnyák) találkozó továbbjutójával az Európa-liga csoportküzdelmeibe való bejutásért küzd meg.

A találkozót az Origo élőben közvetíti a helyszínről. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!