Vágólapra másolva!
Szombat este az OTP Bank Liga negyedik fordulójának rangadóján a Ferencváros hazai pályán fogadta az Újpest csapatát. A parázs hangulatú derbit végül a hazaiak egy góllal nyerték meg. A mérkőzés hosszabbításának utolsó perceiben egy kisebb csetepaté is kialakult az oldalvonal mellett.

Bogár Gergő játékvezető a második félidő végén tíz perc hosszabbítást rendelt el a meccsen, és ennek az extra hosszú ráadásnak a végén tört ki egy kisebb botrány az oldalvonal mellett. A 100. perc végén a Ferencváros kispadjánál ment ki a labda, amelyért az újpesti Nunes futott ki. 

A játékszer a lecserélt Abu Fani kezében volt, ebből verte ki Nunes és ekkor alakult ki némi lökdösődés a két focista, majd lényegében a két csapat között. Ezután Nunes sárga, míg Abi Fani piros lapot kapott a bírótól. 

Egy hosszabbításban esett góllal nyert a Ferencváros a derbin. Fotó: Polyák Attila - Origo / Polyák Attila - Origo

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága augusztus 21-én késő délután hozta meg a döntését a fenti esettel kapcsolatban, az ítéletet változtatás nélkül közöljük:

Abu Fani Mohamed (FTC) 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült. Milovanovic Zarko fizioterapeuta (Újpest) a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 3 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott."

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!