A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
Vágólapra másolva!
Bal térdében elülső keresztszalag-szakadást szenvedett az olasz válogatott futballistája, Gianluca Scamacca, ezért a Serie-A-ban szereplő Atalanta nem számíthat rá a 2024/2025-ös szezon elején.

A 25 éves olasz válogatott támadó vasárnap a Parma elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett súlyos sérülést, amelyen csapata 4-1-re kikapott, számára pedig a második félidő elején ért véget a játék - írja az MTI.

A Serie A-ban szereplő Atalanta közleménye szerint Scamaccát már hétfőn műteni fogják, ezért biztosan kihagyja a jövő szerdán sorra kerülő európai Szuperkupa-meccset a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid ellen.

Az Atalanta az elmúlt idényben megnyerte a második számú európai kupasorozatot, az Európa-ligát, a 20-szoros olasz válogatott futballista pedig hatszor volt eredményes az El-menetelés során, valamint 12 gólt szerzett az olasz élvonalban, amelyben negyedik helyen zárt együttesével.

Scamacca a múlt hónapban véget ért németországi Európa-bajnokságon a címvédő olasz válogatott tagjaként pályára lépett a tornán, ahol Luciano Spalletti csapata meglepetésre már a nyolcaddöntőben kiesett Svájc ellen.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!