A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Chelsea labdarúgócsapatának szurkolói különös felfedezést tettek, a drukkerek úgy vélik, rájöttek arra, honnan van ilyen sok pénze a londoni klubnak sztárfutballisták szerződtetésére.

Roman Abramovics elnöksége idején sem költött kevés pénzt sztárfutballisták leigazolására a Chelsea, ám amióta a londoni klub az amerikai Todd Boehly vezette befektetői csoport tulajdonába került, minden eddiginél jobban szórja a pénzt a vezetőség. 

Az 50 éves üzletember 2022 tavaszán vette át az irányítást, azóta már 1 milliárd eurónál is több pénzt költött játékosokra, az eredmények mégsem jöttek. 

A Chelsea idén nyáron sem lassít ebben a tekintetben, már közel 200 millió euróért vett focistákat az új szezonra.

Todd Boehly
Todd Boehly már rengeteg pénzt költött sztárigazolásokra a Chelsea-nél
Fotó: AFP (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP)

A szurkolók emiatt borzasztóan dühösek és csalódottak, nemrég pedig egy különös dolog miatt kezdtek el bosszankodni, ugyanis azt nehezményezték, hogy az Inter elleni felkészülési meccsen a Stamford Bridgen 7,50 fontot (mintegy 3500 forintot) kellett fizetniük egy kis adag fűszeres sült krumpliért. 

Ezt követően többen azzal az elmélettel álltak elő, miszerint ebből fedezi a drága átigazolásokat a londoni együttes.

A sült krumpli kapcsán még szavazást is tartottak, a 7000 megkérdezett több mint 50 százaléka vélekedett úgy, hogy nem hajlandó megenni a botrányosan drága, nyúlfarknyi adagot. A megdöbbentő eset után záporoztak a kommentek a közösségi médiában. Íme, néhány közülük:

  • "7,50 font egy pici adag fűszerekkel megszórt krumpliért, ez a valaha volt legnagyobb lehúzás".
  • "7,50 fontot kérnek el a curryporral ellátott burgonyáért".
  • "Most már értem, hogyan képesek 30 focistát szerződtetni egy átigazolási időszakban".
  • "A 7,50 fontos krumpli lehetővé teszi, hogy korlátlan számban érkezzenek játékosok a csapathoz".

A Chelsea új edzője, a nyáron kinevezett Enzo Maresca érkezése óta a klub már 9 játékost igazolt. A londoniak vasárnap hazai pályán kezdik meg a Premier League 2024/2025-ös szezonját a címvédő Manchester City ellen.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!