A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ahhoz már hozzászokhattak a futball szerelmesei, hogy Szaúd-Arábia nem sajnálja a pénzt a sztárokra, azonban az egy meglehetősen új koncepció, hogy pályafutásuk csúcsán lévő focistákat csábítanak el Európából.

A legfrissebb hírek szerint most pontosan ez történik, a Real Madrid egyik kulcs játékosát, Vinícius Jr.-t vinnék el Spanyolországból, méghozzá ötéves szerződést kínálva a fiatal brazilnak, évi 200 millió! euróért, azaz összesen egy milliárdot kereshetne a 24 éves sztár, amivel a legjobban fizetett játékos lenne a szaúdi ligában Cristiano Ronaldo mellett. 

Egyébként felfoghatatlan összegnek tűnik, "magyarosítva" ez öt évre majdnem 400 milliárd forint lenne. 

Az ajánlat komolynak tűnik és elég csak az előbb említett Cristiano Ronaldóra vagy Karim Benzemára gondolni, az ő esetükben is volt az a pénz, amiért áttették a székhelyüket a szaúdiakhoz. Igaz, ők a karrierjük végén írtak alá zsíros szerződést, míg a brazil válogatott labdarúgója előtt még bőven ott vannak a legszebb évek, ha elkerülik a sérülések. 

Vinícius állítólag megfontolja az ajánlatot, mert ez a megígért fizetés körülbelül hússzorosa lenne annak, amit jelenleg a Real Madridnál kap, a klubnál, amellyel 2027-ig érvényes szerződése van, és egymilliárd eurós kivásárlási záradék "védi" a riválisok ajánlatától.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!