A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Merkantil Bank Liga 3. fordulójában a Csákvár hazai pályán kapott ki 2-1-re a Gyirmót FC Győr csapatától. A meccsen súlyos sérülést szenvedett a korábbi korosztályos-válogatott magyar csatár, Simon András, akit mentővel kellett kórházba szállítani.

Az NB II-es találkozó 92. percében a hazaiak támadója ijesztő sérülést szenvedett, miután egy előre ívelt labdára felugrott fejelni, ám az egyik védő a levegőben kibillentette egyensúlyából és az ütközést követően rosszul ért talajt – számolt be róla a klub a honlapján. Azonnal lehetett tudni, hogy nagy a baj, Simont végül hordágyon kellett levinni a pályáról, majd kórházba szállították. 

Kedden aztán kiderült, hogy a csákváriak aggodalma nem volt alaptalan, ugyanis a korábbi utánpótlás válogatott focista keresztszalag-szakadást szenvedett.

Simon András
Súlyosan megsérült a korábbi NB I-es focista, Simon András
Fotó: aqvitalfc.hu

A szerencsétlen eset után a Gyirmót FC Győr is üzent a megsérült játékosnak.

Bízunk benne, hogy Simi mihamarabb felépül, és találkozhatunk vele a pályán ellenfélként! Klubunk vezetői, a szakmai stáb tagjai, valamennyi játékosai és szurkolói nevében kívánunk Siminek mielőbbi felépülést és gyógyulást!"

 - írja a Gyirmót honlapja

Simon éppen Gyirmótról került tavaly Csákvárra, korábban az MTK-nál nevelkedett, majd a Liverpoolnál is megfordult, később pedig többek között a Győrben és a Pakson is játszott.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!