Vágólapra másolva!
Sergio Ramos, a világ- és Európa-bajnok spanyol védő közzétett egy videót a közösségi oldalán. A Real Madrid legendás játékosa ugyan nem jelentette (még) be a visszavonulását, azonban a végről és egy új kezdetről elmélkedett, így az is előfordulhat, hogy többet nem látjuk a futballpályán a spanyolok legendáját.

A 38 éves spanyol védő a Sevilla csapatánál lett ismert játékos, majd 2005 nyarán a Real Madridhoz igazolt, melynek színeiben többek között négy Bajnokok Ligája-trófeát, négy klubvilágbajnokságot, öt bajnoki címet és két spanyol Király-kupát nyert. 

493898199
Sergio Ramos a Real Madrid történetének egyik legsikeresebb legendája
Fotó: AFP/Dani Pozo

Sergio Ramos 16 év után távozott Madridból, 2021 és 2023 között a Paris Saint-Germainben futballozott, majd tavaly nyáron visszatért a Sevilla csapatához, azonban az idény végén nem hosszabbította meg a szerződését, így jelenleg klub nélkül van, szabadon igazolható játékosként. 

Azonban könnyen lehet, hogy a spanyol legendát nem látjuk többet a pályán, ugyanis a közösségi oldalán megosztott egy videót, amelyben a végről és egy új kezdetről elmélkedett.

„Tenger, szellő, horizont, nyugalom, barátság, álmok, suttogás, nyugalom, remény, sors. 

A nevetések és az elmélkedések között a nap a horizont alá siklik, emlékeztetve arra, hogy minden vég egyben egy új kezdet.

Ma, amikor a végtelen tengeren elmélkedem, megígérem magamnak, hogy a szívemre hallgatok: minden hullám lehetőség, minden pillanat, választás. Hittel és bátorsággal elfogadom az elkövetkezendőket”

 – írta az Instagram oldalán a spanyol válogatott védő, aki egyelőre nem talált magának új csapatot az idei szezonra. 

A 38 éves játékos az előző szezonban 37 meccsen lépett pályára a Sevilla csapatában, hét gólja mellett egy gólpassza is volt, ami elképesztő statisztika egy középső védőtől. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!