Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójának hétfő esti meccsét, az Atalanta-Como összecsapást nem tudták elkezdeni az eredetileg kiírt 20.45-ös időpontban, ugyanis a szakadó eső miatt játékra alkalmatlanná vált a pálya. Hosszú várakozás után végül nem sokkal 22 óra előtt bejelentették, hogy a találkozó elmarad és majd kedden pótolják.

A játékosok kiementek melegíteni a pályára, sőt, a meccs kezdése előtt megjelentek az ilyenkor szokásos módon a játékoskijáróban is. 

Atalanta
Leszakadt az ég Bergamóban 
Fotó: Atalanta/Facebook

Leszakadt az ég az Atalanta-Como meccs előtt

Ám végül a 36 éves olasz játékvezető, Paride Tremolada úgy döntött, hogy a pálya alkalmatlan a meccs elkezdésére.

A képsorokat nézve annyira nem is volt meglepő a döntés, mivel a labda nem pattant fel a vizes pályán, de a játékosok minden lépésénél olyan volt, mintha egy nagy tócsába lépnének.

Az illetékesek folyamatosan nézik a pálya állapotát, a hírek szerint le akarják játszani a meccset, ám ehhez minimum az kell, hogy az eső legalább ne úgy szakadjon, mint a találkozót megelőző pillanatokban.

Frissítés: 21.46-kor hivatalosan is bejelentették, hogy ma már nem játszák le a találkozót, amelyre holnap 20.45-kor kerül majd sor. 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!