Vágólapra másolva!
Mint ismert, a címvédő Ferencváros hazai pályán 3-0-ra nyert a találkozó előtt listavezető Puskás Akadémia ellen a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnap esti rangadóján. A meccset a csereként három gólt szerző Matheus Saldanha döntötte el, ám Dibusz Dénes bravúrjaira is szüksége volt a sikerhez a Fradinak.

Az összecsapást a csereként pályára lépő Matheus Saldanha döntötte el, aki kevesebb, mint húsz perc alatt mesterhármast ért el.

Dibusz Dénesnek kevés dolga volt a meccsen
Fotó: Polyák Attila - Origo

Dibusz Dénes elképesztő bravúrja

Rajta kívül még a magyar válogatott Dibusz Dénes teljesítményét is ki lehet emelni, aki még az első félidőben, gólnélküli döntetlennél mutatott be emberfeletti bravúrt: Jonathan Levi állt oda 

egy 18 méteres szabadrúgáshoz, a svéd középpályás szépen eltekerte a labdát a sorfal felett, azonban Dibusz Dénes egy óriási bravúrt bemutatva kapufára tolta a jobb felsőbe tartó labdát.

@fradimedia Dibusz Dénes hatalmas bravúrral hárított egy szabadrúgást a Puskás Akadémia elleni bajnokin 0-0-nál!🧤 A kapusunk újra bizonyította, miért ő az egyik legjobb. Nézd meg ezt a hihetetlen védést! 💪🏻⚽️ #f#fypf#ftcf#fyn#nekedbelegyenp#pusztuljonforyoubaf#footballtiktokf#ftc_officialf#foryoupageg#goalkeeperf#footballeditn#nekedbef#fradid#dibusz ♬ original sound - Owen

A Ferencváros ezzel felcsúti riválisát megelőzve, százszázalékos mérlegének köszönhetően - mindössze hat lejátszott mérkőzéssel - a tabella élére állt.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!