Vágólapra másolva!
Mint ismert, Sallai Roland a Fenerbahce ellen 3-1-re megnyert török bajnoki rangadón mutatkozott be a Galatasaray labdarúgócsapatában. A meccs után a Galatasaray szurkolói nem kímélték José Mourinhót, a portugál trénert Sírósnak (The Crying One) bélyegezték, aki nem jelent meg a sajtótájékoztatón, inkább sietősen távozott a stadionból.

A magyar válogatott támadó múlt pénteken szerződött az isztambuli együtteshez a Freiburgtól - amely hatmillió eurót fizet érte négy részletben, négy év alatt - és szombaton lépett pályára először új csapatában. Sallai a 75. percben csereként lépett pályára, amikor a Galata már 3-1-re vezetett. 

Fenerbahçe SK v Galatasaray S.K - Turkey Süper Ligue, José Mourinho
José Mourinho hozta a formáját
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Ulrik Pedersen/NurPhoto

José Mourinho nehezen viselte a vereséget

Végül ez is lett a végeredmény, azaz 3-1-re nyert a Galata. 

A Galatasaraynál  a győzelem után a Fener világhírű edzőjét, José Mourinhót sem kímélték, a közösségi médiában gúnyolták válogatott módon. Az a legszebb az egészben, hogy 

a Galatasaray hivatalos X-csatornáján is megosztotta a Mourinho védjegyeként ismert „The Special One” különleges, sírós parafrázisát: „The Crying One” 

- írja a Magyar Nemzet.

Mourinhót megviselték a történtek, mert a találkozó után 

nem jelent meg a sajtótájékoztatón. A stadionból kifelé menet az egyik riporter kérésére megállt, aki azonban csak olajat öntött a tűzre, a galatások élcelődésével szembesítette a portugál trénert. Mourinho érdemi válasz helyett sietősen távozott...

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!