Vágólapra másolva!
Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Bosznia-Hercegovina elleni gól nélküli döntetlen után elégedetten nyilatkozott csapata teljesítményéről, és a németek elleni vereségre adott reakciókról.

Marco Rossi a düsseldorfi 0-5 után nagyon feszülten nyilatkozott, talán olyat is mondott, amit azóta megbánt, ezúttal viszont már mosolyogva válaszolt az UEFA képviselője által feltett kérdésekre.

Úgy gondolom, hogy erősebbek voltunk, mint a múltkor, amikor én magam is nagyon frusztrált voltam a lefújás után. Azt mondtam a meccs előtt, hogy 

reagálnunk kell és reagáltunk is, megvolt a játékosokban a küzdőszellem, nem leszegett fejjel jöttünk le a pályáról. Minden statisztika alátámasztja, hogy domináltunk, de elképesztően védett az ellenfél kapusa.

Nagyon sok párharcot tudtunk megnyerni, amivel nagyon elégedett vagyok. Azért egy 0-5 után nem könnyű játszani. Igazából még elemezni is nehéz az ilyen meccseket, annyira nevetséges volt. Mondtam utána a fiúknak, hogy mi magyarok vagyunk, tradíciónk van, ezt soha nem szabad elfelejteni. Ma nem született gól, de nagyon sok lehetőségünk volt, megvolt bennünk a győzelem iránti vágy, pedig alig tudtunk felkészülni a szombati meccs után.

Nikitscher Tamással elégedett vagyok, stabil volt, jól játszott

 - mondta a kapitány a Düsseldorfi meccs után a válogatottban másodszor pályára lépő Nikitscher Tamásról, aki ezúttal már kezdő volt, és végig játszotta a mérkőzést.

A kapitány a hajrában összefejelő két magyar játékos, Willi Orbán és Botka Endre állapotáról is beszélt.

"Orbán rendben van, Botkával elmentünk kórházba, de neki sincs komolyabb baja, szerencsére, talán majd össze kell varrni."

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!