Vágólapra másolva!
A korábbi német válogatott focista, Max Kruse nyíltan beszélt az elmúlt évek súlygyarapodásával kapcsolatos küzdelmeiről. A 36 éves játékos döbbeneten meghízott, az elmondása szerint jelenleg a testének 33 százaléka zsír.

A jelenleg a kerületi bajnokságban szereplő berlini BSV Al-Dersimspor II játékosa egy interjúban elárulta, megdöbbent, amikor megtudta, mennyire súlyus az elhízása.

Max Kruse,
Max Kruse nincs jó passzban 
Fotó: X

Max Kruse döbennetesen meghízott

"Orvosi vizsgálaton voltam, hogy megtudjam, hány százalékos a testzsírom. Az orvosom azt mondta, hogy 33 százalék. Nagyon szégyelltem magam, most ismét 100 kiló alatt vagyok. 

Még mindig több kilót kell leadni, zsíreltávolító injekciót tervezünk, mivel már nem tudok minden nap sportolni" - mondta Kruse, nem fog úgy diétázni, mint az elmúlt hat hónapban tette. 

Kruse testzsírszázaléka rendkívül riasztó. A profi futballban általában 8-13 százalék a testzsírja egy játékosnak, míg egy normális embernél ez 8-22 százalék.

Kruse pályafutása során 14 alkalommal lépett pályára a német válogatottban, és négy gólt szerzett. A Borussia Mönchengladbachban, a Werder Bremenben és az Union Berlinben is megfordult, és Német Szuperkupa-győztesnek vallhatja magát. 

A focistakorábban is sokszor került a címlapokra, a pókerrel többször akadt gondja, volt, hogy 75 ezer eurót felejtett készpénzben egy berlini taxiban, vagy éppen vitába keveredett a Bild című német napilap női munkatársával, és elvette a mobiltelefonját.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!