Vágólapra másolva!
A 2024/2025-ös idényt gyengén kezdő AS Roma kirúgta edzőjét, Daniele De Rossit. A világbajnok focilegenda utódja a horvát Ivan Juric lesz.

Az AS Roma korábbi középpályása, a játékosként 2006-ban világbajnok Daniele De Rossi 2024. január 16-án ült le a kispadra, és egy kiváló tavaszi idénnyel az Európa-liga főtáblájára vezette a fővárosi csapatot. A jelenlegi bajnoki szezonban még nincs győzelme a Serie A-ban az olasz együttesnek, egy vereséggel és három döntetlennel csak a 16. helyen áll a tabellán, ráadásul a következő fordulóban a listavezető Udinesét fogadja.

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint De Rossit az az Ivan Juric váltja a római kispadon,

aki a nyáron három év után távozott a Torino együttesétől. Az átigazolási hírekben jártas Fabrizio Romano szerint a horvát szakember 2025 nyaráig szóló szerződést köt új csapatával, amelyet abban az esetben egy évvel meghosszabbítanak, amennyiben a szezon végén a Roma bejut a Bajnokok Ligája főtáblájára.

A 49 éves tréner számára nem ismeretlen az olasz futball, torinói szerepvállalása előtt a Hellas Verona, a Genoa, a Crotone és a Mantova csapatait is irányította.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!