Vágólapra másolva!
Mint ismert, a Liverpool többek között Szoboszlai Dominik góljával 3-1-re győzött az AC Milan vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája új rendszerű alapszakaszának első játéknapján. A magyar válogatott csapatkapitánya a meccs után mezt cserélt Noah Okaforral, így azt is kiderült, hogy áll neki az olasz sztárcsapat meze.

Ami a meccst illeti, a liverpooliak rosszul kezdték a milánói rangadót, a hazaiak már a harmadik percen vezetéshez jutottak, de tíz perc után átvették az irányítást az angolok, és még a szünet előtt - két pontrúgás után - két fejessel fordítottak.

Szoboszlai Dominik, Liverpool, AC Milan
Így fest Szoboszlai Dominik az AC Milan mezében 
Fotó:  PIERO CRUCIATTI / AFP

A második félidőben is nagy fölényben játszott Arne Slot csapata, amely a három pont sorsát a 67. percben döntötte el, amikor Szoboszlai gyönyörűen indította Gakpót a bal oldalon, a holland az alapvonaltól tíz méterre centerezett, a jól érkező magyar klasszis pedig hat méterről a levegőből bebelsőzte a labdát.

A siker után jöhetett az ünneplés, 

Szoboszlai Dominik pedig a meccs után mezt cserélt a jó barátjával, az AC Milanban játszó Noah Okaforral. Szoboszlai évek óta jóban van Okaforral, aki az aktív futballisták közül az egyik legjobb haverja, a páros még a Salzburgnál játszott együtt 2020 és 2021 között.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!