Vágólapra másolva!
Az olasz válogatott korábbi labdarúgója, az idén nyáron visszavonult Leonardo Bonucci a világ legjobb csatáraival nézett farkasszemet a pályán, azonban nem Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi, hanem a kolumbiai Duvan Zapata volt a legkeményebb ellenfele.

Az olasz válogatottal 2021-ben Európa-bajnokságot nyerő Bonucci a pályafutása során olyan világsztárok ellen lépett pályára, mint Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Didier Drogba, vagy éppen Fernando Torres, ám nem tőlük félt legjobban.

"Luis Suárez ellen volt a legszórakoztatóbb játszani, mert bírta az ütéseket, de gond nélkül visszavágott. 

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy olyan sztárok ellen játszhattam, mint Messi, Ronaldo, Drogba és Torres, de Duvan Zapata ellen pályára lépni egy rémálom volt nekem. 

Az Atalanta elleni meccsek előtt éjszaka nem tudtam aludni. A brutális fizikális ereje miatt rémisztő volt ellene játszani" - nyilatkozta Bonucci a kolumbiai csatárról, aki jelenleg a Torino játékosa, de legszebb éveit az Atalanta csapatában töltötte.

Az idén nyáron visszavonult hátvéd a Juventusban töltötte karrierje legszebb időszakát, de megfordult az AC Milanban, valamint Schäfer András csapattársa is volt a német Union Berlin együttesében. 

A 121-szeres olasz válogatott Bonucci a nemzeti csapattal 2021-ben Európa-bajnok lett, majd idén nyáron a török Fenerbahcéból vonult vissza.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!