Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic mindig is híres volt arról, hogy imádja a luxusautókat. A legendás svéd csatár a 43. születésnapját stílusosan ünnepelte meg, a jeles alkalomra meglepte magát egy méregdrága Ferrarival.

A 122-szeres svéd válogatott legenda nemrég töltötte be a 43. életévét, a jeles alkalomra pedig egy nem túl szerény ajándékkal kedveskedett magának. Ibrahimovic mindig is imádta a sportautókat, ezért a születésnapjára egy 775 ezer fontot (több mint 370 millió forint) érő Ferrari SF90 Stradale-lel "lepte meg" magát. 

"Boldog szülinapot, Zlatan!" - 

írta a közösségi médiában megosztott posztjában, amelyen látható az ébenfekete luxusautó.

A 786 lóerős fenevad 1,9 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/órára, a motorháztető alatt pedig két turbófeltöltésű, négyliteres V8-as motor duruzsol.

A legendás futballista rajongói azonnal humoros kommentekkel árasztották el a közösségi médiát, megjegyzéseikkel Chuck Norris szintjére emelve Zlatant. Íme, néhány ezekből:

  • "Zlatannak nincs szüksége szülinapi ajándékra, a szülinapi ajándéknak van szüksége Zlatanra".
  • "A születésnap boldog, amiért Zlatan létezik".
  • "Zlatan autóvá változtatta magát".
  • "Nem Zlatan vette magának a kocsit, hanem a kocsi vett helyet magának Zlatan házában".

Ibrahimovic impozáns autógyűjteménye újabb ékes darabbal bővült, az AC Milan korábbi sztárjának rengeteg szuperautója van, többek között Maserati és Lamborghini is megtalálható a garázsában.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!