Vágólapra másolva!
Lionel Messi fantasztikusan játszott az argentinok vb-selejtezőjén, három gólt rúgott a Bolívia elleni meccsen. A nyolcszoros aranylabdás a mérkőzés után a visszavonulásáról is megszólalt.

Az argentinok 6-0-ra kiütötték Bolíviát, a nyolcszoros aranylabdás három gólja mellett két gólpasszt is kiosztott, vagyis csak egyetlen gólból nem vette ki a részét. Az argentin szupersztár már 846 gólnál jár karrierje során, és a mérkőzés után arról is beszélt, hogy pályafutása a válogatottban a végéhez közeledik.

Igazság szerint még nem tűztem ki határidőt a visszavonulásra, egyelőre csak élvezni akarom a játékot. Izgatott vagyok, hogy itt lehetek, és érezhetem az emberek szeretetét, mert tudom, hogy ezek lehetnek az utolsó meccseim. 

Ez hajt, hogy élvezzem ezt, boldog legyek ott, ahol vagyok, a csapattársaim társaságában" - mondta a 37 éves klasszis, akin úgy tűnik, egyáltalán nem fog az idő.

Lionel Messi 37 évesen is kirobbanó formában
Fotó: AFP (Photo by JUAN MABROMATA / AFP)

A koromtól függetlenül, amikor itt vagyok, úgy érzem magam, mint egy gyerek. Amíg jól érzem magam és segíteni tudok a csapatnak, addig szándékomban áll folytatni

- tette hozzá az Inter Miami sztárja, akit nem győzött dicsérni az argentinok szövetségi kapitánya, Lionel Scaloni.

"Élvezem, hogy itt ülhetek a kispadon, és azt nézhetem, miként varázsol a pályán, a csapat pedig támogatja őt. Mindig képes meglepni bennünket. Hadd játsszon, amíg tudja folytatni, ez az egyetlen dolog, amit kérek tőle, mert nagy öröm őt látni a futballpályán" - mondta a világbajnok szakember.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!