Vágólapra másolva!
A legutóbbi meccsen több dolga is akadt Lionel Messi testőrének az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS).

A már biztosan főcsoportgyőztes Inter Miami labdarúgócsapata az MLS-alapszakasz utolsó előtti fordulójában 1-0-ra győzött a Toronto otthonában. A kanadai mérkőzésen a floridaiak játékosa, Lionel Messi csereként állt be az utolsó harminc percre, de így is főszereplő volt. A nyolcszoros aranylabdás argentin világbajnokhoz a hajrában berohant egy gyermek, mire Messi testőre, Yassine Chueko elképesztő sprinttel sietett be a pályára, hogy megvédje a focistát.

Inter Miami, Lionel Messi, testőr, Yassine Chueko, MLS
Ismét dolga akadt az Inter Miamiban futballozó Lionel Messi testőrének az MLS-ben
Fotó: Getty Images via AFP

Lionel Messi szólt a testőrének, hogy nem lesz gond, és barátságosan még szelfit is készített a kedvence barcelonai mezét viselő gyermekkel, mielőtt a megrohamozóját levitték a pályáról.

Posts from the soccer
community on Reddit

Ezt a jelenetsort megirigyelte a következő percekben további két, immáron felnőtt férfi, ők azonban nem jártak ilyen szerencsével. A két felnőtt szurkolót ugyanis a testőr más biztonsági emberekkel együtt segített elfogni, egyiküket a földre is teperni, majd jóval agresszívebben rángatták le őket a pályáról – és még szelfit sem tudtak készíteni Messivel.

Kapcsolódó cikkek

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!