Vágólapra másolva!
Megdöbbentő jelenetek zajlottak le Szatmárnémetiben, két alacsonyabb osztályú román csapat mérkőzésén, ugyanis macsétával támadtak a játékvezetőre.

Kisebb botrányba fulladt a román negyedosztályban vitézkedő Somesul Oar (Óvári) és a Crasna Moftinu Mic (Kismajtény) október eleji találkozója, miután a 81. percben Amansio Racz játékvezető büntetőt ítélt vendégek javára – derült ki a sport.ro beszámolójából.

A játékvezető döntése feldühítette a Somesul Oar edzőjét, Gavrus Florint, aki hevesen reklamálni kezdett, majd berohant a pályára és a nyakánál megragadta a játékvezetőt. Ekkor végleg elszabadultak az indulatok. A Presasm nevezetű román portál arról ír, hogy a biztonsági személyzet egyik tagja, Pintea Vasile bozótvágó karddal berohant a pályára, miközben a halálra rémült játékvezető ijedten menekült a kezdőkör felé.

A botrányos jelenetsor után félbeszakadt a mérkőzés.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Szövetség (AJF) Fegyelmi Bizottsága később 3-0-s eredménnyel a kismajtényi csapatnak ítélte a három pontot, míg a hazaiakat pénzbüntetéssel sújtotta. A hírek szerint az Óvárinak 500 lejt (nagyjából 40 ezer forint) kell fizetnie.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!