Vágólapra másolva!
A Paks kiütéses, 5-0-s győzelmet aratott a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga tizedik fordulójának szombati nyitómérkőzésén. A találkozó után a DVSC vezetőedzője, Máté Csaba értékelt.

„Mindig az edző felelőssége, hogy hogyan állítja össze a kezdőcsapatot. Ma nem sikerült megtalálni a megfelelő összeállítást, az elejétől kezdve a Paks irányította a játékot. A legnagyobb probléma, hogy úgy nézett ki, a második gól után fel is adtuk a meccset. A szünetben próbáltuk felrázni magunkat, hogy visszajöjjünk a meccsbe, de sajnos ez sem sikerült, továbbnövelte előnyét a Paks. Ma szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk, osztálykülönbség volt a két csapat között" – nyilatkozta az 5-0-ra elveszített hazai NB I-es meccs után a Debreceni VSC edzője, Máté Csaba.

Máté Csaba
Máté Csaba sorozatban a negyedik vereségét szenvedte el a Debrecen edzőjeként
Fotó: dvsc.hu

Máté Csaba nem mondott le a meccs utáni első nyilatkozatában

„Felhívtuk a figyelmet, mert köztudott, hogy a paksi középpályások közül bárki képes a kapu elé érkezni, mégsem tudtuk ezt kontrollálni. Ennek eredménye is volt ez a nagy arányú vereség. Eddig nüanszokon múltak a meccsek, és pozitívabbnak látszott a történet, de ma megérdemelt volt a sok gólos vereség – folytatta Máté Csaba az M4 Sportnak. – 

Engem már bocsátottak el úgy is, hogy tíz meccsből kilencet nyertem [az előző szezon elején a Ferencvárosnál], úgyhogy nem gondolkodom azon, hogy meddig maradok. 

Az a célom, hogy segítsem a klubot, mert itt nem az edző, hanem ez a nagy múltú klub a fontos, hogy ne olyan helyzetben legyen, mint most."

A DVSC jövő szombaton a Fehérvár vendége lesz az OTP Bank Liga 11. fordulójában.

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat
A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!