Vágólapra másolva!
Mint ismert, a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójának nyitómeccsén a Puskás Akadémia a 89. percben szerzett góllal győzte le a vendég Debrecent pénteken. A DVSC vezetőedzője, Máté Csaba három vereséggel indított a bajnokságban, a szurkolók máris rajta gúnyolódnak.

A meccsen a a győztes találatot a felcsútiak szerezték meg, Wojciech Golla fejesből volt eredményes a 89. percben. 

máté csba
Máté Csabán gúnyolódnak a drukkerek
Fotó: dvsc.hu

Ez egyben azt is jelentette, hogy Máté Csaba irányításával a DVSC harmadszor is vereséget szenvedett.

A szurkolók máris kirúgnák Máté Csabát

A szurkolók nem is hagyták szó nélkül, a meccs után többen is elmondták a véleményüket az edzőről.

"Fradista létemre megmondtam, hogy nem vezetőedző típus…" ; "Szépen elvezeti a DVSC-t az NB2 be" ; "Nagy az arc, szembe jött a valóság" ; "Pár játékost vinnie kellett volna a Fradiból" ; "Zsuzsi biztos kezdte kicsinalni őt is" ; 

"Még nem esett le a hó, de lassan jön a lapát"; "Ennyit a nagy sztáredzőröl! Nagy nulla átlőve"

 - érkeztek a Nemzeti Sport közösségi oldalán az ilyen, és ehhez hasonló kommentek.

Voltak, akik bővebben is kifejtették a lap kommentszekciójában, mit gondolnak Máté Csabáról.

"Anno sokszor leírtam, hogy Máté Csaba egy a mostaninál sokkal erősebb és egységesebb Fradival nyerte a meccsek zömét NB2-es szintű csapatokkal szemben,de a Puskás már akkor is nagy falat volt neki. Eddig 9 ből 0 pont! A másik, hogy milyen edző az, aki eleve arra játszik, hogy 0-0, 1 pont? 

A Debrecen NB2 es csapatot idézett, egy épkézláb támadása nem volt, háromszor nem tudtak egymáshoz passzolni, az ellentámadások, átmenetek borzalmasak voltak... legalább kontrázni tudtak volna...."

"A fradisták azt hitték hogy MCs ász edző! Holott akkor volt egy Tokmac, aki lőtte a győztes gólakat! A szurkolók meg ájuldoztak Mátétól! Más különben, ha jó a játékosállomány, viszi magával a gyengébb edzőt is! Debrecen most nem olyan!"

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!