Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I 9. fordulójában az újonc ETO FC Győr hazai pályán 3-1-re nyert a Fehérvár ellen, amely sorozatban harmadszor kapott ki a bajnokságban.

Remekül kezdték a meccset az újonc győriek, bő tíz perc elteltével már két góllal vezettek. Előbb egy szöglet után a fehérvári védők hibáját kihasználva Stefulj fejelt éles szögből a kapuba, majd Gavric kapott egy jó kiugratást, és a kapufa segítségével a bal alsóba helyezett.

A vendégcsapat a 25. percben Szabó Bálint büntetőjével szépíteni tudott, de a szünet előtt ismét a hazai együttes növelhette volna az előnyét, ám Vera lökete a felsőlécen csattant.

A második félidő elején Gradisar talpalta fejen az őt megelőző győri kapust, Gyurákovicsot, de a videóbírózás után nem vélt felfedezni szándékosságot a játékvezető, így a Fehérvár csatára a pályán maradhatott. 

A vendégek a folytatásban sem tudtak kellőképpen felpörögni, sőt, a hosszabbításban újabb gólt kaptak, a csereként beállt Boldor a 93. percben beállította a 3-1-es végeredményt.

A Fehérvár sorozatban harmadszor kapott ki a bajnokságban, a Győr pedig már négy meccs óta veretlen az NB I-ben.

Kapcsolódó cikkek

A magyar foci továbbra is lázban tartja a fogadókat

A nemzetközi kupák mellett a hazai pontvadászat legalább annyira érdekes a fogadók körében, mint a BL vagy az EL. A futballszurkolók idén is találgatják, hogy lesz-e potenciális kihívója a Ferencvárosnak, és mely együtteseknek lesz lehetőségük kiharcolni a nemzetközi kupákban való részvételt. A fogadók szemüvegén keresztül nézve is izgalmas összecsapások várhatók a labdarúgó OTP Bank Ligában.  Fogadással kapcsolatos részletek itt!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!