Vágólapra másolva!
Teun Koopmeiners sérülés miatt nem lesz ott a magyarok és a németek elleni Nemzetek Ligája-találkozókon a holland labdarúgó-válogatottban.

A holland sportági szövetség hétfőn jelentette be, hogy a Juventus középpályására sérülés miatt nem számíthat Ronald Koeman szövetségi kapitány. A tréner a PSV Eindhoven játékosát, Guus Tilt hívta be Koopmeiners helyére, írja az MTI.

 

A magyar válogatott két kör után egy ponttal az A divízió 3. csoportjának negyedik helyén áll, míg a hollandok egy-egy győzelemmel és döntetlennel másodikok. A két együttes pénteken találkozik a Puskás Arénában, három nappal később Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai Boszniában vendégeskednek, míg a hollandok Németországban szerepelnek.

A hollandok kerete:

kapusok: Mark Flekken (Brentford), Nick Olij (Sparta Rotterdam), Bart Verbruggen (Brighton) 
védők: Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen), Lutsharel Geertruida (RB Leipzig), Jorrel Hato (Ajax Amsterdam), Matthijs de Ligt (Manchester United), Ian Maatsen (Aston Villa), Micky van de Ven (Tottenham Hotspur), Stefan de Vrij (Internazionale) 
középpályások: Ryan Gravenberch (Liverpool), Guus Til (PSV Eindhoven), Tijjani Reijnders (AC Milan), Xavi Simons (RB Leipzig), Quinten Timber (Feyenoord), Mats Wieffer (Brighton) 
támadók: Brian Brobbey (Ajax Amsterdam), Cody Gakpo (Liverpool), Justin Kluivert (AFC Bournemouth), Donyell Malen (Borussia Dortmund), Joshua Zirkzee (Manchester United)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!