Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán 1-0-ra legyőzte a francia OGC Nice csapatát a labdarúgó Európa-liga 3. fordulójában. A magyar bajnok ezzel megszerezte első pontjait, és tett egy lépést a továbbjutás felé. Pascal Jansen, a csapat edzője nem véletlenül volt nagyon elégedett a lefújás után.

A teljesen megérdemelt győzelem után a holland szakember mosolyogva állt az M4 Sport kamerája elé, hiszen pontosan az történt a meccsen, amit korábban megjósolt. Egy erős, szervezett, veszélyes csapatot sikerült jó játékkal megverni, aminek megérdemelt 3 pont lett a jutalma.

Talán kicsit túlzás, hogy ez volt edzőként a legjobb meccsem, de az igaz, hogy mindenki a megbeszéltek szerint játszott, intenzív tempót diktáltunk, és a kihagyott helyzetek ellenére is elégedett vagyok. Megérdemeltük, hogy szerencsénk legyen, de ha gólra törően játszunk, akkor előbb-utóbb a szerencse is mellénk áll. Pedig egy nagyon támadó szellemű csapat ellen játszottunk, tehát még magasabbra kellett tennünk a lécet, ettől pedig csak még büszkébb vagyok a fiúkra. Ritkán látni magyar pályán ilyen magas színvonalú mérkőzést

- zárta értékelését Pascal Jansen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!