Vágólapra másolva!
Aaron Ramsdale a nyári átigazolási időszakban az Arsenaltól a Southampton csapatához szerződött, és a két klub hétvégi bajnokiján először tért vissza az Emirates Stadionba. A szurkolók szívélyesen fogadták korábbi kedvencüket, aki a meghatódottságtól nem tudta visszatartani a könnyeit.

A 26 éves angol válogatott kapus az átigazolási időszak utolsó napján igazolt 25 millió fontért a Southampton csapatához, amely szombaton éppen az Arsenal stadionjába látogatott a Premier League-ben. 

A mérkőzés kezdete előtt korábbi klubjának szurkolói meleg fogadtatásban részesítették az Emirates Stadionban Ramsdale-t, aki elérzékenyült és elsírta magát a pályán.

Korábbi csapattársai is szívélyesen üdvözölték a kapust, akit a mérkőzés során viszont már nem kíméltek, három gólt is lőttek a kapujába. Archer találatával ugyan a Southampton szerzett vezetést a második félidő elején, de Mikel Arteta együttese Havertz, Martinelli és Saka góljaival fordított, ennek köszönhetően pedig 3-1-re nyert.

Hét forduló után az Arsenal a harmadik helyen áll a tabellán, a kiesés elől menekülő Southampton pedig az utolsó előtti 19. pozíciót foglalja el.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!