Vágólapra másolva!
Kedden este az Arsenal hazai pályán 2-0-ra verte Saka és Havertz góljaival a PSG együttesét a Bajnokok Ligájának második csoportmeccsén. A forduló egyik rangadója mégsem csak az eredmény miatt marad emlékezetes, hanem Conor McGregor furcsa viselkedése okán is.

Előbb azzal vetette észre magát az ír szupersztár, hogy a meccs előtt furcsán járt-kelt az üres gyepen az Emirates Stadionban, majd a lefújást követően vicces kedvében nekiment Sakának a pályán, comb rúgásokkal és földreviteli kísérlettel színesítve a játékos estéjét, a felvétel a lenti Insta-bejegyzésben tekinthető meg. 

A videó alapján elmondható, hogy a gólszerző nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, inkább csak kínjában nevetett az egészen. Az egyik kommentelő meg is jegyezte, hogy: 

„Szó szerint megpróbálta térden taposni az Arsenal legjobb játékosát. Saka nagyon aggódhatott a karrierje miatt.”

McGregor egyébként rendkívül aktív életet él a közösségi médiában, hol edzésekről, hol bulikról posztol a sportoló. A 36 éves korábbi UFC-világbajnok legutóbb 2021 nyarán lépett az oktagonba, azóta várat magára a visszatérése. Ez ügyben eltérő találgatások láttak napvilágot, valószínű, hogy legkorábban 2025-ben kerülhet sor erre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!