Vágólapra másolva!
Mégis pályára léphet a Manchester United soron következő bajnoki mérkőzésén az portugál válogatott Bruno Fernandes, aki a múlt vasárnapi Tottenham elleni Premier League-mérkőzésen kapott piros lapot.

Fernandest a 42. percben megpróbálta szerelni  James Maddisont, de elcsúszott és eltalálta a londoniak középpályásának a lábát. Az eset után Chris Kavanagh játékvezető azonnali piros lappal kiállította a United csapatkapitányát, amit a VAR sem bírált felül. 

A szezont csalódást keltően kezdő Manchester United a 3-0-ra elveszített bajnoki után hétfőn fellebbezést nyújtott be, arra hivatkozva, hogy a játékvezető téves döntést hozott. Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) kedden pedig megerősítette, hogy hatályon kívül helyezte a döntést. A portugál futballista a hárommeccses eltiltás helyett így ott lehet az Aston Villa, a Brentford és a West Ham elleni bajnokikon is. 

Kapcsolódó cikkek:

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!