Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában megismétlődik a legutóbbi BL-döntő, a Real Madrid-Borussia Dortmund mérkőzés. A madridiaknál a nemi erőszakkal vádolt Kylian Mbappé ügyével már nem akarnak foglalkozni, Carlo Ancelotti el is mondta, mit vár a francia csatártól a pályán.

A Bajnokok Ligája előző kiírásának döntőjét a Real Madrid 2-0-ra nyerte a Borussia Dortmund ellen, ám az új lebonyolítású sorozatban egyelőre a német csapat áll jobban, amely két magabiztos sikerrel rajtolt. A címvédő kissé döcögősen kezdett, a Stuttgartot ugyan legyőzte a nyitányon, ám a második körben 1-0-ra kikapott a francia Lille-től, így győzelmi kényszerben lép pályára a Santiago Bernabeu Stadionban. A bajnokságban fordított a helyzet, a BVB a Bundesligában hét forduló után csak a hetedik helyen szerénykedik, míg a Real a La Ligában tíz meccs után a második helyet foglalja el az éllovas Barcelona mögött.

Madridban az utóbbi hetekben Kylian Mbappé nem csak a pályán nyújtott teljesítményének köszönhetően került a címlapokra, ugyanis a világbajnok csatárt nemi erőszakkal vádolta meg egy nő, 

a botrány pedig világszerte nagy visszhangot kapott. Carlo Ancelotti persze nem kommentálta az ezzel kapcsolatos híreket, szerinte Mbappé remek állapotban van, amit jól bizonyít, hogy a Celta Vigo elleni bajnokin óriási bombagólt szerzett. A Real olasz edzője a Dortmund elleni találkozó előtt el is mondta, mit vár a pályán a francia csatártól.

Kylian Mbappé, Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti arra kérte Kylian Mbappét, hogy lőjön több gólt
Fotó: AFP (Photo by FRANCOIS LO PRESTI / AFP)

Luis Enrique azt mondta Kylian Mbappénak, hogy védekezzen többet? Én azt mondom neki, hogy inkább lőjön több gólt. Ugyanezt mondtam Karim Benzemának is, amikor nálunk játszott" - 

idézte a Magyar Nemzet Ancelottit.

A Real Madrid és a Borussia Dortmund csúcsrangadója kedden 21 órától kezdődik, a mérkőzést az erdélyi magyar Kovács István vezeti majd.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!