Vágólapra másolva!
Az angol lapok a vasárnapi Liverpool-Chelsea Premier League-rangadó után jellemzően Szoboszlai Dominiknek adták a legalacsonyabb osztályzatot és egyre többen és többször kérdőjelezik meg a helyét a kezdőben.

Vasárnap délután a Premier League 8. fordulójának rangadóján a Liverpool 2-1-re legyőzte a Chelsea-t az Anfield Roadon. A hazaiak magyar válogatott támadója, Szoboszlai Dominik végig a pályán volt, az angol lapok osztályzatai alapján azonban csapata leggyengébb teljesítményt nyújtó játékosa volt.

Liverpool FC v Bologna FC 1909 - UEFA Champions League 2024/25 League Phase MD2, Szoboszlai Dominik,
Szoboszlai Dominik a hétközi Bajnokok Ligája-fordulóban válaszolhat a kritikákra
Fotó: NurPhoto via AFP

A Givemesport.com 1-től 10-ig osztályoz, Szoboszlai pedig a kapus Caoimhin Kelleherrel és a bal oldali védő, Andy Robertsonnal együtt a legalacsonyabb, 5.5 pontos osztályzatot kapja. A lap szerint a Poolban 50. meccsén védő kapus átlagos teljesítményt nyújtott, Robertsonról viszont azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban az ő posztján mindenhogy erősíteni kell a csapaton.

Szoboszlainak felróják, hogy a 37. percben kihagyott egy óriási ziccert, amivel a Pool 2-0-ra vezethetett volna, és felteszik a kérdést, hogy vajon meddig tart még ki Arne Slot vezetőedző bizalma a magyar játékos felé? Szerintük Szoboszlai állandó szerepeltetése a kezdő 11-ben hatalmas kockázatot hordoz magában.

A szintén 1-től 10-ig osztályozó Inews.co.uk nem volt holtverseny, 4-es osztályzatával egyértelműen a magyar focistát látták a leggyengébbnek. "Rossz megoldást választott a 37. percben ziccerben, egyébként pedig az egész meccsen észrevehetetlen volt" - írják a magyar focistáról.

Kapcsolódó cikkek:

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!