Vágólapra másolva!
Válságértekezletet tartott és ultimátumot adott a szakmai stábnak és a játékosoknak a labdarúgó NB II-ben sereghajtó Opus Tigáz Tatabánya tulajdonosi köre.

A klub honlapja szerint a Tatabányai SC ügyvezető elnöke, illetve a csapat főtámogatója szerdán megbeszélést folytatott Dragóner Attila ügyvezetővel, valamint Gyürki Gergely vezetőedzővel. 

Opus Tigáz Tatabánya
Nagy gondok vannak az Opus Tigáz Tatabányánál
Fotó: Opus Tigáz Tatabánya/Facebook

Az indoklás szerint - noha az együttes újoncként jól kezdte a bajnoki küzdelmeket - a közelmúltban elért eredmények elfogadhatatlanok, a tatabányai labdarúgás hagyományaival összeegyeztethetetlenek, hiszen minden eszköz rendelkezésre áll a sikeresebb szerepléshez.

A vezetők kiemelték: a következő hat fordulóban a csapatnak legalább kilenc pontot kell szereznie, ellenkező esetben drasztikus változások várhatók a szakmai stábban és a játékosállományban egyaránt. Ugyanez érvényes abban az esetben is, ha a Tatabánya folytatja a mélyrepülést, és a következő két fordulóban vereséget szenved

 - írja az MTI.

Az ügyvezető és a vezetőedző tudomásul vették a visszajelzést, a döntést elfogadták.

Az újonc két győzelemmel és hét vereséggel a tabella utolsó helyén áll. A következő fordulóban a Mezőkövesdet fogadja, majd a Csákvár otthonába látogat.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!